Thursday, December 15, 2011

Review Drama Elysa : Episod Terakhir

Episod terakhir drama Cinta Elysa sangatlah bangang....!!!

Elisya ke rumah Aril naik apa..??xde duit ke Elysa sampai terpaksa tumpang lori balik Kolompo...??

kenapa member Aril pemandu lori tidak terkejut bila tahu Elysa bini Aril..???

kenapa Elysa tulis msg dekat cermin almari, tapi belum bersiap meningglkan rumah Aril..???biasa orang tinggalkan msg 3 saat sebelum berangkat dengan beg baju digalas di lengan...

kenapa Rashid tak bunuh mak Elysa...???

kenapa Rashid tidak cuba menculik Elysa...??

kenapa tidak ada scene Aril menyelamatkan Elysa...??

kenapa bukan Aril yang pergi belasah Rashid dan serahkan kepada polis...???

kenapa polis tu sama dengan polis drama melayu yang lain....??

kenapa takde scene tembak-tembak semasa polis menangkap Rashid..???senangnya nak tangkap penjenayah dikehendaki...

terkilan betul gua episod terakhir Elysa takde gaduh-gaduh...

bagi la gangster tu satu adegan dimana dia menggunakan pengalamannya dalam pukul memukul semasa pergi menyelamatkan Elysa dan membalas dendam di atas kematian ayah Elysa...

kenapa...kenapa..???

bila cerita dah top rating, episod terakhir buat cincai pun xpe, ramai yang tunggu nak tengok, rating tetap tinggi....

melayu...melayu...

dalam banyak-banyak bangang scene Aril bermonolog suara sedih jiwang panggil nama Elysa adalah paling bangang...!!!

4 comments:

  1. patot la aku rase mcm xboh tengok episode last..hahaa

    ReplyDelete
  2. samalah chik, aku pon xtertengok episod akhir..sib bek lah..law x, kecewa macam nie gak lah..

    ReplyDelete
  3. ye ke x tgk...ye ke...ye ke...???

    ReplyDelete
  4. aku pulak tak pernah tengok alysa...

    ReplyDelete